Siz sadece hayal edin. Biz hayallerinizi lezzetle birleştirelim. Telefon: 0 553 538 32 06
28 Kasım 2014 Cuma
BUTİK PASTA FELSEFESİ
Butik Pasta Felsefesi:
Butik Pastacılık, heykeltraşlık değildir. Üzerine şeker hamurundan bir kaç figür yapmak pastayı butik pasta yapmaz. Butik Pasta'nın özelliği kişiye özel olmasının yanında tazeliğinde, doğallığında ve lezzetindedir. Pasta hazırlanmadan önce pandispanyası; yumurta, un, şeker gibi doğal malzemeler dışında herhangi bir katkı maddesi kullanmadan pişirilip 7-12 saat arasında dinlendirilir. Sonrasında kullanılacak krema ve dolgu malzemelerinin de yine endüstriyel üretimde kullanılan katkı maddelerine el sürülmeden en doğal krema ve soslarla hazırlanması gerekmektedir.
Bu şartların yerine getirilmediği durumlarda ödenen para yalnızca şekillere ödenen bir bedel olmanın ötesine geçmeyecek ve hiç bir malzemesi İtalya'dan gelmediği halde İtalyan mobilya aldım demek kadar küçük düşürücü olacaktır. Mobilyayı sadece örnek olarak kullanmış olsak ta pasta doğrudan gıda olarak alındığı için aslında ondan çok ama çok daha önemlidir. Kaktüs ailesinin siz değerli üyelerinin bu ayrımı kolaylıkla yapacak bilinçte olduğunuzu; dostlarınıza, ailenize, çocuklarınıza yedireceğiniz ürünleri en dikkatli şekilde yalnızca fiyatına bakarak değil, referansları en yüksek hassasiyetle değerlendirerek seçtiğinize eminiz.
Sağlıklı, mutlu ve lezzet dolu günlerde buluşmak dileğiyle..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder