Malzemeler
- 2 yumurta
- 250 gr. pötibör bisküvi
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1 paket margarin (250 gr.)
- 3 yemek kaşığı kakao
- 1 limon kabuğunun rendesi
- 1 -2 yumurtayla pudra şekeri porselen bir kapta çırpılır.
- 2 -Margarin eritilip ılınınca kakao ve limon kabuğu rendesi ile birlikte yumurtalı karışıma ilave edilir.
- 3 -Bisküviler irice kırılır. Karışıma ilave edilir.
- 4 -Geniş bir tepsi alüminyum folyoyla kaplanarak hazırlanan pasta hamuru folyonun üstüne dökülür.
- 5 -El ile üçgen şekli verilip üstü streç filmle kapatılır.
- 6 -En az 3-4 saat buzdolabında bekletilir. Donduktan sonra kesilerek servis edilir
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder