11 Mart 2015 Çarşamba

PİRAMİT PASTA








Malzemeler
  • 2 yumurta
  • 250 gr. pötibör bisküvi
  • 1 su bardağı pudra şekeri 
  • 1 paket margarin (250 gr.)
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 limon kabuğunun rendesi


  • 1 -2 yumurtayla pudra şekeri porselen bir kapta çırpılır.
  • 2 -Margarin eritilip ılınınca kakao ve limon kabuğu rendesi ile birlikte yumurtalı karışıma ilave edilir.
  • 3 -Bisküviler irice kırılır. Karışıma ilave edilir.
  • 4 -Geniş bir tepsi alüminyum folyoyla kaplanarak hazırlanan pasta hamuru folyonun üstüne dökülür.
  • 5 -El ile üçgen şekli verilip üstü streç filmle kapatılır.
  • 6 -En az 3-4 saat buzdolabında bekletilir. Donduktan sonra kesilerek servis edilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LOKMA