
MALZEMELER
- Şeritler halinde kesilmiş 3 tavuk göğsü,
- 4-5 yemek kaşığı tereyağı
- 1 su bardağı un
- ½ çay kaşığı tuz
- 1 yemek kaşığı baharat
- ½ çay kaşığı karabiber
- 2 tatlı kaşığı kırmızı biber
YAPILIŞI
Fırını 200 derecede ısıtın.
Büyük bir fırın tepsisine yağlı kağıt koyun.Dilimlenmiş tavuk ve tereyağı dışında diğer malzemeleri karıştırın.Daha sonra tavukları karışıma batırıp her yerini bulayın ve fırın tepsisine dizin daha sonra eritmiş olduğunuz tereyağını gezdirin
10-12 dakika pişirin, bir maşa ile hafifçe çevirin ve tekrar 10-12 dakika pişirin.
Kalınlığı büyük ölçüde pişirme süresini etkileyebilir.
Yağı emmesi için kağıt havlu ile kaplı bir tabağa çıkarın.
Hemen servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder